Om företaget

Bokföringsbyrån Kontrollremsan startade i januari 2001 och är sedan 2005 ett aktiebolag.

 Jag har alltid jobbat med siffror och ekonomi, och tanken på att öppna en egen byrå började gro så smått i september år 2000. Sagt och gjort! 

 Det började småskaligt i en källarlokal med ett litet antal kunder en kall januaridag 2001. Vi växte med åren och 2007 var vi 4 anställda. Så småningom växte vi även ur vår lilla källare och flyttade i mars 2010 till större och ljusare lokaler på Vasagatan i Skövde. 

Vår kundkrets ökade stadigt och 2010 tog vi steget och öppnade även ett kontor i Lidköping.

Tiden gick och vår kunder är nöjda. Vi fick mer och mer kunder. Kontrollremsan anställde ny bra personal. 2014 började vi växa ur våra lokaler och jag började söka efter större. Det var svårt att hitta lokaler som passade vår verksamhet.

Tillslut beslutade Kontrollremsans styrelse att det skall bygga en fastighet. En fastighet som har bra med utrymme och bra möjligheter till parkering.

Så blev det. Våren 2016 fick vi bygglov och det började grävas, det blev gjuten platta, det snickrades upp väggar och tak. December 2016 var vår fastighet klar. Vi flyttade in i slutet av december och började jobba i de nya lokalerna 2 januari 2017. Det blev även en nyanställning vid denna tiden.

Välkomna till oss på Vältvägen 2 i Hasslum Skövde.

Affärsidé

Vi erbjuder Dig ekonomipersonal enbart för den tid Du behöver!

Vi tillgodoser hela Ditt behov av ekonomitjänster såsom löpande bokföring, löner, moms samt skatteredovisning fram till bokslutet och deklarationen.

Vår välutbildade personal arbetar där det passar Dig – antingen på Ditt kontor enligt överenskommelse eller på vårt!